Menu

Cart

Πληροφορίες

Τρόπος Λειτουργίας

Πώς γίνομαι μέλος του Gunmarket.gr;

Για να γίνεις μέλος του Gunmarket θα πρέπει να εγγραφείς καταχωρώντας τα στοιχεία του λογαριασμού σου στο μενού Εγγραφή Χρήστη ή χρησιμοποιώντας την επιλογή Log in with Facebook. Στην συνέχεια θα λάβεις mail επιβεβαίωσης λογαριασμού, από το οποίο πατώντας στον σύνδεσμο που θα αναγράφει θα ενεργοποιήσεις τον λογαριασμό σου.

   

Πώς καταχωρώ μία νέα αγγελία στο Gunmarket;

Εφόσον έχεις δημιουργήσει και ενεργοποιήσει το λογαριασμό σου είσαι έτοιμος να καταχωρήσεις την αγγελία σου. Από τα μενού Νέα αγγελία ή Νέα καταχώρηση, σου εμφανίζεται η φόρμα καταχώρησης Καινούργιας Αγγελίας. Συμπλήρωσε τα στοιχεία του αντικειμένου που θες να πουλήσεις, να ανταλλάξεις ή αναζητάς να αγοράσεις.

 

Πώς επεξεργάζομαι μία αγγελία μου;

Αφού έχεις καταχωρήσει μία αγγελία μπορείς να την τροποποιήσεις. Εύκολα από το μενού οι Αγγελίες μου μπορείς να δεις όλες τις καταχωρημένες αγγελίες σου. Στα δεξιά κάθε αγγελίας υπάρχει η επιλογή Επεξεργασία όπου σε οδηγεί στη φόρμα με τα στοιχεία της αγγελίας όπου και μπορείς να τροποποιήσεις.

  

Πόσες αγγελίες μπορώ να δημοσιεύσω;

Έχεις την δυνατότητα καταχώρησης μίας αγγελίας τον μήνα.  Για περισσότερες καταχωρήσεις θα πρέπει να εγγραφείς ως Έμπορος.

Ποια τα οφέλη του εμπόρου;

Ως έμπορος έχετε την δυνατότητα να ανεβάσετε απεριόριστες αγγελίες για καινούρια ή μεταχειρισμένα όπλα και αξεσουάρ.
Επιπλέον προβάλλεστε σε ξεχωριστή σελίδα εμπόρου όπου εμφανίζονται:

  • Διαφημιστικό Slideshow με αναδυόμενες εικόνες και slogan της επιλογής σας
  • Λογότυπο εταιρίας
  • Στοιχεία επικοινωνίας (διεύθυνση, email, ιστοσελίδα, κ.α.)
  • Όλες οι αγγελίες σας
  • Κείμενο της επιλογής σας
  • Ενεργός χάρτης με ακριβή τοποθεσία του καταστήματος

Πώς εγγράφομαι ως έμπορος;

Στο μενού εγγραφή εμπόρου, συμπληρώνεις τα στοιχεία της φόρμας τα οποία θα λάβουμε, θα επεξεργαστούμε και θα σε καλέσουμε για περαιτέρω λεπτομέρειες και στοιχεία ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής και δημιουργίας του δικού σου καταστήματος στο Gunmarket.

 

Κανόνες Λειτουργίας

Καλώς ήρθατε στους Κανόνες Λειτουργίας του Gunmarket. Το ακόλουθο κείμενο περιγράφει τους όρους υπό τους οποίους σας προσφέρεται το δικαίωμα χρήσης των υπηρεσιών μας.

Οι Κανόνες Λειτουργίας περιγράφουν τους όρους και συνθήκες που αφορούν στην χρήση των υπηρεσιών μας. Εάν έχετε ερωτήσεις τεχνικού περιεχομένου ή άλλες γενικές ερωτήσεις και δεν βρείτε απαντήσεις στις σελίδες βοήθειας μπορείτε να απευθύνεστε στο support@ gunmarket.gr.

Οι Κανόνες Λειτουργίας μπορούν να τροποποιηθούν ανά πάσα στιγμή εφόσον παραστεί ανάγκη με παράλληλη δημοσίευσή τους τόσο στην παρούσα θέση όσο και στις ανακοινώσεις του gunmarket και ισχύουν για όλα τα εγγεγραμένα μέλη. Η εφαρμογή των Κανόνων Λειτουργίας είναι κοινή για όλους τους χρήστες και δεν είναι δυνατή η εξαίρεση κάποιου χρήστη από την εφαρμογή τους αλλά ούτε και η τροποποίησή τους ώστε να εξυπηρετηθούν συμφέροντα χρήστη ή μερίδας χρηστών.

Προϋποθέσεις Συμμετοχής

Οι υπηρεσίες μας παρέχονται σε όλους όσους αποδέχονται τους Κανόνες Λειτουργίας και μέσα στο πλαίσιο της Ελληνικής Νομοθεσίας. Εάν δεν συμφωνείτε με τους Κανόνες, μην εγγραφείτε στο gunmarket. Επιπλέον οι υπηρεσίες μας δεν είναι διαθέσιμες σε μέλη που τους έχει ήδη απαγορευθεί η χρήση.

Περισσότερα

Υπουργική Απόφαση για την Σκοποβολή

ΚΟΙΝΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ

Χαρακτηρισμός όπλων ως σκοπευτικών

Οροι, προϋποθέσεις και διαδικασία χορήγησηςαδειών κατοχής όπλων σκοποβολής και φυσιγγίων αυτών

Υποχρεώσεις αθλητικών σωματείων, υπευθύνων σκοπευτηρίων και κατόχων όπλων σκοποβολής

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ KAI Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Εχοντας υπόψη:
1. Τις διατάξεις των άρθρων 1 παρ. 5, εδάφιο ά, 3 παρ. 7, 6 παρ. 7, 7 παρ., 2 εδάφιο έ, 10 παρ. 7 και 21 του ν. 2168/1993 "Ρύθμιση θεμάτων που αφορούν όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες, εκρηκτικούς μηχανισμούς και άλλες διατάξεις" (Α'-147), όπως τροποποιήθηκαν και συμπληρώθηκαν με τις διατάξεις του άρθρου 4 του ν.2334/1995 (Α'-184).
2. Τις διατάξεις του άρθρου 29α του ν.1558/1985 "Κυβέρνηση και Κυβερνητικά Οργανα" (Α'-137), το οποίο προστέθηκε με το άρθρο 27 του ν. 2081/1992 (Α'-145) και αντικαταστάθηκε με το άρθρο 1 του ν. 2469/1997 (Α'-38).
3. Τις διατάξεις της υπ' αριθμ. ΥΠΠΟ/ΓΝΟΣ 47968 από 9-10-1996 (Β' 937) απόφασης του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Πολιτισμού "Ανάθεση αρμοδιοτήτων στον Υφυπουργό Πολιτισμού".
4. Το γεγονός ότι από τις διατάξεις της παρούσης απόφασης δεν προκαλείται δαπάνη σε βάρος του κρατικού προϋπολογισμού,αποφασίζουμε:

Περισσότερα

Νομοθεσία για την οπλοφορία στην Ελλάδα

Ν 2168/1993 / Α-147 Οπλα-Πυρομαχικά-Εκρηκτικές ύλες-κλπ.θέματα

ΝΟΜΟΣ ΥΠ' ΑΡΙΘ.2168.Ρύθμιση θεμάτων που αφορούν όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες, εκρηκτικούς μηχανισμούς και άλλες διατάξεις.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Εκδίδομε τον ακόλουθο νόμο που ψήφισε η Βουλή:

'Αρθρο 1
'Εννοια όρων - 'Εκταση εφαρμογής

1. Για την εφαρμογή του παρόντος νόμου:
α. 'Οπλο είναι κάθε μηχάνημα, το οποίο, με ωστική δύναμη που παράγεται με οποιονδήποτε τρόπο, εκτοξεύει βλήμα ή χημικές ουσίες ή ακτίνες ή φλόγες ή αέρια και μπορεί να επιφέρει κάκωση ή βλάβη της υγείας σε πρόσωπα ή βλάβη σε πράγματα ή να προκαλέσει πυρκαγιά και ιδίως κάθε πυροβόλο όπλο, χειροβομβίδα και νάρκη κάθε τύπου, όπως και κάθε συσκευή που μπορεί να προκαλέσει με οποιονδήποτε τρόπο τα ανωτέρω αποτελέσματα.

Περισσότερα

Αγορά Πώληση Όπλων, Εξοπλισμού Κυνηγιού και Σκοποβολής - Αγγελίες Μεταχειρισμένων Όπλων - Gunmarket.gr | Shooting.gr

Αγγελίες Όπλων - Εξοπλισμού Κυνηγιού και Σκοποβολής

 

Επικοινωνία

contact@gunmarket.gr

Εισοδος or Εγγραφη

fb iconLog in with Facebook